جراحی بینی - دکتر بیگدلی

جراح بینی

دکتر محمد رضا بیگدلی - فوق تخصص جراحی پلاستیک

جراحی بینی
خدمات
آمار بازدیدکنندگان
بازديد اين صفحه : 14537
بازديد امروز : 297
کل بازديد سایت : 5593718
بازديدکنندگان آنلاین : 1
زمان بارگذاری : 0.2841 ثانیه
» بازسازی سینه

اعمال جراحی زیبایی سینه به‌طور کلی به چند دسته تقسیم می‌شوند.

 بالا کشیدن و سفت کردن سینه‌ها (ماستوپکسی)

 بزرگ کردن سینه‌ها (پروتز سینه)

 کوچک کردن سینه‌ها (ماموپلاستی)

 بازسازی سینه بعد از اعمال جراحی سرطان

آمار اعمال جراحی سینه در خانم‌ها در کشورمان به‌طور روزانه در حال افزایش است و با اطلاع‌رسانی درست، می‌توان به بیماران برای انتخاب روش مناسب درمان کمک کرد.

سرطان سینه شایع‌ترین سرطان در بانوان است. عوامل زیادی زمینه‌ساز احتمالی بیماری هستند. امروزه تشخیص و درمان به موقع و زودهنگام باعث شده که سرطان سینه تا حدود زیادی کنترل شود. در این مقاله در مورد عوامل خطرساز و نحوه تشخیص و درمان سرطان سینه صحبت نمی‌کنیم بلکه روش‌های بازسازی سینه بعد از عمل جراحی ماستکتومی را شرح می‌دهیم.

*****

بازسازی سینه چه مدت بعد از عمل جراحی اول قابل اجراست؟

بازسازی سینه بعد از ماستکتومی از نظر زمانی یا به‌طور هم‌زمان با عمل جراحی اول انجام می‌شود که تابع شرایط خاصی است و بستگی به وضعیت بیمار، وسعت بیماری و مهارت جراح دارد یا بعد از گذشت زمان حداقل سه سال از عمل جراحی ماستکتومی که احتمال عود موضعی سرطان کمتر باشد انجام می‌شود.‏

 

 بازسازی سینه چگونه انجام می‌شود؟

به‌طور کلی بازسازی سینه برداشته شده یا توسط پروتز یا توسط نسوج سایر قسمت‌های بدن و یا ترکیبی از هر دو روش قابل اجراست.

 

در افرادی که سینه برداشته شده رادیوتراپی نشده باشد و پوست کافی وجود داشته باشد می‌توان در یک مرحله پروتز گذاری و در مرحله دیگری که حداقل شش ماه بعد خواهد بود بازسازی نوک سینه را انجام داد. ولی اگر پوست باقیمانده کافی نباشد، لازم است ابتدا با گذاشتن وسیلة گشاد کننده پوست (tissue expander) سایز مناسب را به دست آورد و سپس در مرحله بعدی پروتز گذاری و سپس بازسازی نوک سینه را انجام داد.

در افرادی که سینه برداشته شده رادیوتراپی شده است به دلیل اینکه پوست سفت و خشک می‌شود و خاصیت ارتجاعی خود را از دست می‌دهد حتماً لازم است که از نسوج سایر قسمت‌های بدن استفاده شود این نسوج شامل فلپ‌های عضلانی- پوستی از ناحیه شکم (TRAM Flap) و یا عضله پشتی قفسه سینه (Latismus dorsalis flap) است.

اگر سینه سمت مقابل بزرگ و یا افتاده باشد می‌توان همزمان عمل جراحی ماموپلاستی و یا ماستوپکسی با یا بدون پروتز را برای سمت مقابل انجام داد. نکته مهم از نظر زیبایی ایجاد تناسب بین دو سینه است. باید تا حد امکان سایز دو سینه هماهنگ و به هم نزدیک باشد هر چند که تقارن کامل هیچ‌گاه ایجاد نخواهد شد.

 

 آیا انجام عمل جراحی بازسازی سینه را توصیه می‌کنید؟‏

عمل بازسازی سینه در تمام خانم‌هایی که درمان سرطان کامل گردیده است حتماً توصیه می‌شود. در فرهنگ ما به دلیل محجوب بودن بیماران تعداد این اعمال بسیار کم است. در حالی که در سایر کشورها بیشتر بیماران بعد از ماستکتومی تحت عمل جراحی ترمیمی قرار می‌گیرند و هماهنگی لازم بین بخش‌های سرطان و بخش‌های ترمیمی در بیمارستان‌ها وجود دارد. خانم‌هایی که بازسازی سینه را انجام می‌دهند از روحیه بسیار بالاتری برخوردارند و اعتماد به نفس خود را دوباره به دست می‌آورند، در حالی که اگر بازسازی سینه انجام نشود بسیاری از بیماران دچار مشکلات روحی- روانی، خانوادگی و گاهی مشکلات اجتماعی نیز می‌شوند.‏

 

شما آنقدر قوی بودید که یک بیماری بزرگ را پشت سر گذاشتید پس توانایی و لیاقت انجام بازسازی سینه را نیز دارید.

 

 

 جراحی بینی
 جراحی بینی
جراحی بینی
 
جراحی بینی
 
جراحی بینی
 
جراحی بینی
 
 
 
https://imenmizban.com/domain https://imenmizban.com/iran-linux https://imenmizban.com https://imenmizban.com https://imenmizban.com/win-iran https://imenmizban.com/linux